maanantai 5. joulukuuta 2022

Hankkeessa tehtyjä opinnäytetöitä

Opinnäytteet:

Heikkinen, S. 2022. Maissisäilörehun ja kahden eri valkuaistäydennyksen vaikutus lypsylehmien syöntiin, dieetin sulavuuteen, maitotuotokseen ja aineenvaihduntaan. Maisterintutkielma. Helsingin yliopisto, maataloustieteiden osasto. 49 s. http://urn.fi/URN:NBN:fi:hulib-202206172856

Liimatainen, A. 2020. Lajikkeen ja korjuuajankohdan vaikutus maissisäilörehun määrään ja laatuun. Maisterintutkielma. Helsingin yliopisto, maataloustieteiden osasto. 42 s + liitteet. http://urn.fi/URN:NBN:fi:hulib-202006173084

Pekkonen, S. 2021. Korjuuajankohdan, lämpösumman ja lajikkeen vaikutus rehumaissin koostumukseen ja sulavuuteen. Maisterintutkielma. Helsingin yliopisto, maataloustieteiden osasto. 34 s. http://urn.fi/URN:NBN:fi:hulib-202105122190

Rasi, K. 2021. Maissisäilörehun vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon, dieetin sulavuuteen ja typen hyväksikäyttöön. Maisterintutkielma. Helsingin yliopisto, maataloustieteiden osasto. 44 s. http://urn.fi/URN:NBN:fi:hulib-202106183132

Tiiri, A. 2022. Maissisäilörehun vaikutus lypsylehmien syöntiin, maitotuotokseen ja metaanintuotantoon. Maisterintutkielma. Helsingin yliopisto, maataloustieteiden osasto. 39 s. http://urn.fi/URN:NBN:fi:hulib-202206172858 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti